Aanpak

Voedingsadvies

Tijdens een intake gesprek bespreken we jouw specifieke situatie, brengen we alles in kaart (voedingspatroon, lichaamssamenstelling, klachten,…) en bepalen we jouw doelen.

In de meeste gevallen bestaat de transformatie naar een gezond eetpatroon uit 3 grote fasen:

Ontgiftingsfase

We starten met de ontgiftingsfase waarin we afvalstoffen verwijderen en bloed zuiveren, darmen optimaal laten functioneren, bloedsuiker in balans brengen en de stofwisseling herstellen.  De duurtijd van deze fase is afhankelijk van wat je wil of moet bereiken.  In het begin van het programma meten we je gehele lichaamssamenstelling door middel van een body scan en het doel is om gezonde waarden te verkrijgen op elk item van de scan.

Dit gaan we bewerkstelligen door te werken met een voedingslijst waar alle voedingsgroepen op vermeld staan (eiwitten, fruit, groenten, vezels, zuivel,...) en deze te hanteren als je voedingsbijbel in deze fase.  


Het resultaat? We sluiten vetopslag uit en elimineren ‘hongeraanvallen’.  Met de dagelijkse begeleiding doorsta je deze fase met glans… en resultaat!

Opbouwfase

Wanneer je er klaar voor bent, gaan we over naar de opbouwfase. We voegen stap voor stap bepaalde voeding weer toe zodat we overgaan naar een duurzaam en gezond voedingspatroon.

Stabilisatiefase

In de stabilisatiefase gaat je lichaam zelf aangeven welke keuzes je best maakt.   We streven naar een gezonde 80/20 regel.

Tijdens het zelfherstellend proces gaan we het lichaam ondersteunen met enkele belangrijke voedingsstoffen zodat je niets tekort komt. Uiteindelijk heb je een nieuw voedingspatroon aangeleerd waar je je energieker en krachtiger bij voelt. Levenslang, dat is mijn belofte die ik samen met jou kan waarmaken!


Een intake gesprek duurt ongeveer 2 uur, waarbij we een plan op maat maken voor jouw doelen en ook de verdere afspraken inplannen op basis hiervan.

Investering: €85 met een Return on Health score van 100%


Om jou zo goed mogelijk te helpen in dit proces heb ik een heel arsenaal makkelijke recepten klaarstaan, een aantal producten die niet mogen ontbreken in jouw gezonde keuken, alsook verse biologische bereide gerechten in de aanbieding.  Dit neemt jouw zorg over 'wat eten we vandaag?' weg van jou.  Niet veel tijd of geen zin om te koken zullen je niet langer in de weg staan om volop te kiezen voor een gezonde levensstijl.

Ik stel ook pakketten samen op maat van mijn klanten om de zorgen over een weekmenu volledig weg te nemen.  Vraag hierover meer info tijdens je consultatie.

Je wandelt buiten met meteen toepasbare informatie.  En geloof me, deze keer lukt het wel!

Deskundig Voedingsadvies


Mind-Walk

5-delige herfsteditie start op zaterdag 31 oktober 2020:

31/10/2020 - 9u30-11u30

07/11/2020 - 9u30-11u30

28/11/2020 - 9u30-11u30

05/12/2020 - 9u30-11u30

19/12/2020 - 9u30-11u30


Duurtijd per les: +/- 2 uur. Tijd is natuurlijk relatief bij Mind-Walk.

Investering: €82.5 voor 5 lessen, inclusief algehele beleving met een lekkere thee als afsluiter van elke les, fijn cadeautje, mooie natuur, en de rust in je hoofd & lichaam is van onschatbare waarde.

Proefles: €20 voor eerste les

Wie deelneemt aan de 5-delige lessenreeks, kan gebruik maken van een persoonlijk coachingmoment van 1u indien er vragen zijn omtrent de aangeleerde technieken in de lessen.

Na inschrijving krijgt iedere deelnemer een mailtje met detail info omtrent plaats samenkomst, kledij afhankelijk van de seizoenen,... .

Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@designyourbalance.be.  De inschrijving is definitief na betaling.

Individuele begeleiding of in kleine groep is mogelijk: prijs op aanvraag.Bedrijven

30 à 40 minuten tijdens de lunchpauze of vlak na het werk

Prijs op aanvraag

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x