Events

LIVN Lente Retreat

De Lente is het seizoen van een nieuw begin. Een nieuwe start!

Deze Retreat staat dan ook in het teken van de Lente en de start van jouw beste leven.

Tijdens deze 2 dagen kies jij om even stil te staan bij waar je nood aan hebt of gelukkig van wordt. Met andere woorden, om stil te staan bij hoe jouw beste leven eruit ziet. En welke stappen die jij daarvoor kan en wil zetten in de Lente.

De start van jouw beste leven, dat is waar het tijdens deze tweedaagse retreat om draait.

Dat doe je niet alleen, maar samen met de warme community van Livn. Een heel weekend krijg jij toegang tot mentors die je waardevolle kennis aanreiken om jouw beste leven te leven.

Een moment helemaal voor jezelf.

En je beste leven.

Je bent van harte welkom!

Ik organiseer de workshop: Lente detox voor je lichaam op zaterdag 20 maart om 15u.

Data: 20 - 21 maart  2021+ replay beschikbaar voor 6 maand

Prijs: €75 voor deze 2-daagse


LIVN Ask the Health Architect - mentor call

Elke maand kom ik een uurtje live op het LIVN platform om jouw prangende vragen omtrent gezondheid & welzijn te beantwoorden!  Op die manier kan jij mij beter leren kennen en ik jou!

Data: 

 • maandag 19 april 12u-13u (zoomlink via LIVN platform)
 • maandag 10 mei 12u-13u (zoomlink via LIVN platform)
 • maandag 14 juni 12u-13u (zoomlink via LIVN platform)

Prijs: gratis


LIVN Webinar: Wat denk je van mensen-eten?

Ons huidig Westers voedingspatroon staat mijlenver af waarvoor wij als mens genetisch gemaakt zijn.  Door dag in dag uit de foute brandstof in ons lichaam te gooien werken we allerlei chronische aandoeningen in de hand.  Graag geef ik jullie inzage in mijn visie op wat een mens hoort te eten.  Dit zijn algemene richtlijnen die goed zijn voor elk van ons.

Uiteraard is elk lichaam en iedere levensstijl anders en vereist dit een persoonlijke aanpak, maar als je deze richtlijnen toepast kan ik je beloven dat je je lichaam al een enorm plezier doet!

Ik hou van interactie, dus als je met vragen zit, aarzel dan zeker niet om deze te stellen tijdens het webinar.

Data: 

 • donderdag 29 april 2021: 19u30-21u (via zoom)

Prijs: gratis


LIVN Webinar: Start-to-Mind-Walk?

Wat is Mind-Walk nu juist en wat zou het voor jou kunnen betekenen?  

Jezelf wandelen naar een betere levensstijl waarbij het fysiek welbevinden verbeterd alsook de mentale gezondheid.  Tijdens een Mind-Walk trachten we gedachten in offline modus te brengen en zowel mentaal als lichamelijk in balans te komen.  

Mind-Walk staat voor OPMERKZAAM.  Opmerkzaam tijdens wandelen, bewegen, voelen, zien, ruiken, ervaren in relatie tot de natuur en andere mensen.  Het is meer dan een cursus, als je Mind-Walk integreert in je leven kun je vele voordelen behalen.  In Mind-Walk worden invloeden uit verschillende stromingen zoals: yoga, mindfulness , meditatie, thai chi, ademhalingstechnieken,… gebruikt want de voordelen voor de gezondheid, geestelijk en fysiek welzijn van deze stromingen zijn al lang bewezen.  

Bij Mind-Walk gaan we voor:

 • Actief ontspannen aan jezelf werken.
 • Een ontspannen geest in een lichaam in beweging

Tijdens dit webinar neem ik jullie mee op Mind-Walk tocht en beantwoord ik alle vragen die jullie eventueel hebben hieromtrent.

Data:

 • woensdag 5 mei 2021: 19u30-21u (via zoom)

Prijs: gratis


Online Workshop: Orthomoleculaire visie op gezonde eet-en leefstijl

In het Informatietijdperk waarin we nu leven, hebben we vaak de neiging om dingen overgecompliceerd te maken en eindeloos research te blijven doen.  Als gevolg raken we helemaal in de war door alle tegenstrijdige adviezen die we voorgeschoteld krijgen waardoor we het bos door de bomen niet meer kunnen zien.

Maar vaak zijn de dingen helemaal niet zo complex, vooral niet als we even terugkijken naar waar wij als mens voor gemaakt zijn.  Vertrekkende vanuit de werking van het menselijk lichaam, gekoppeld aan de evolutieleer neem ik jullie mee op reis naar:

❖Welke voeding geeft de meeste energie?

❖Invloed van caseïne, lactose en gluten op de darm en het immuunsysteem

❖Invloed van maaltijdfrequentie op insulinegevoeligheid en energieverdeling

❖Handvatten voor een beter onderbouwde en volledige (oer)voeding

Tijdens dit interactieve webinar is er uiteraard ook ruimte om al je vragen te stellen en krijg je ook nog een paar leuk extra's bovenop:

- Receptenboekje met recepten en nuttige weetjes (digitaal) – te downloaden na het webinar

- Bodyscan in de praktijk met uitleg van de waarden (consult van 30 min in feite) in te plannen binnen de 30 dagen na het webinar (online bon wordt verdeeld na het webinar)

Data: 

 • donderdag 27 mei 2021: 19u30-21u (via zoom)

Prijs: €19


LIVN Webinar: Leefstijl als medicijn.

Volgens onderzoek is een lang en gezond leven voor 93% afhankelijk is van je levensstijl.  Dat lijkt me wel een interessant gegeven om eens bij stil te staan.

Want sta je er wel eens bij stil hoe we vandaag leven in onze vluchtige, drukke wereld?

Klopt onze levensstijl met onze genetische programmering of zitten hier heuse mismatches?

Bewustzijn dat alles zowat valt of staat met hetgeen je in je hoofd en in je mond steekt is daarbij ook een belangrijke eerste stap die jouw energiebalans op directe wijze impacteert.

Je leert:

· Welke mismatches frequent voorkomen in onze hedendaagse levensstijl en de impact ervan op ons welzijn

· Welke voeding ons lichaam voorziet van de nodige bouwstoffen om optimaal te functioneren - Je bent niet wat je eet, maar je bent wat je verteert!

· Weet wat je eet door etiketten te leren lezen en interpreteren.  Welke info op de verpakking is waardevol en welke is weinig relevant.

Data:

 • donderdag 3 juni 2021: 19u30-21u (via zoom)

Prijs: gratis


Vitale Mind-Walk®: Geniet van de lente!

In samenwerking met KanGoe.

ღ Wat gaan we doen?
We gaan heerlijk wandelen in de natuur om een moment ME-TIME in te lassen. Even een digitale detox om tot rust te komen bij jezelf. Tijdens de wandeling stoppen we regelmatig om oefeningen te doen gebaseerd op yoga, Tai Chi, mindfulness,... .
We gaan aan de slag met meditatieve wandeltechnieken, ontspanningsoefeningen en ademhalingsoefeningen die je kan introduceren in je dagelijks leven om beter gewapend te zijn tegen stress en rust te vinden bij jezelf. Ik maak gebruik van leuke vernieuwende materialen om de oefeningen mee uit te voeren. Het is een veilige en effectieve manier om gezondheid en fitheid te verbeteren, zowel geschikt voor beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditieniveaus.

Na de les wordt je verwent met lekker thee door een echte thee sommelier!

ღ Is dit wat voor jou?
Als jij merkt dat je moeite hebt met ontspannen, omdat je de tijd niet neemt of gewoonweg niet (meer) weet hoe je je moet ontspannen. Je ervaart dat je hoofd vaak te vol is. Of vind je het gewoon heerlijk om te wandelen in het bos? Meld je dan vandaag nog aan voor de cursus en wandel jezelf naar balans.

ღ Wat heb je nodig?
Vooral jezelf en een paar sportschoenen of lage soepele wandelschoenen. Laagjes sportkleding of makkelijk zittende kledij, mondmasker eventueel regenjas afhankelijk van het weerbericht en een klein rugzakje met flesje water voor onderweg.

ღ Wat is allemaal inbegrepen?

 • 5 sessies van 2,5 uur in groep van max.10 personen
 • Ervaar de voordelen van de natuur op je algemeen welzijn
 • Oefeningen voor lichaam en geest binnen de Mind-Walk thema’s
 • Tips voor meer vitaliteit tijdens de walks
 • Thee-tasting met artisanale thee, eigen aan het seizoen als afsluiter van de wandeling
 • Cadeautje: Holistisch kookboekje met vitale recepten
 • Cadeautje: Gratis Bodyscan met persoonlijke toelichting

Prijs: Jouw investering is €155 voor 5 lessen en de rust in je hoofd & lichaam is van onschatbare waarde.

Data: 

 • zaterdag 29 mei 2021 10u-12u30 (Bloso domein Hofstade)
 • zaterdag 5 juni 2021 10u-12u30 (Bloso domein Hofstade)
 • zaterdag 19 juni 2021 10u-12u30 (Bloso domein Hofstade)
 • zaterdag 26 juni 2021 10u-12u30 (Bloso domein Hofstade)
 • zaterdag 3 juli 2021 10u-12u30 (Bloso domein Hofstade)

Ik werk met kleine groepjes omdat ik persoonlijke aandacht voor elke deelnemer heel belangrijk vind. Ik creëer een veilige en geborgen sfeer waarin ieder op zijn tempo de natuurlijke persoonlijke ontwikkeling kan ervaren.

Indien door de Coronamaatregelen geen bijeenkomst met 10 personen mogelijk is, wordt de reeks van 5 lessen in een Corona proof kleedje gestoken. Sowieso krijg je dan een waardig alternatief.


LIVN Webinar: Do you have the guts to be happy & healthy?

Kiezen voor een gezonde levensstijl moet je echt bewust zelf willen voor jezelf!  Iemand anders kan deze verantwoordelijkheid hiervoor niet opnemen.

Heb jij het lef om te kiezen voor je gezondheid?

Werkt jouw microbioom mee in dit verhaal of sputtert het wat tegen?  De link tussen hersenen en darmen is ontzettend belangrijk.

Hoe kan je die optimale samenwerking nu gaan faciliteren?

In dit interactieve webinar ga ik samen met jullie op pad in onze darmflora en de impact hiervan op ons algeheel welzijn.

Data:

 • donderdag 16 september 2021: 19u30-21u (via zoom)

Prijs: gratis


FERM Webinar: Wat denk je van mensen-eten?

Heb je last van overgewicht, moeheid, energiegebrek, onvoldoende focus, een opgeblazen gevoel, gewrichtsklachten, een wattig hoofd, hoge bloeddruk, hoofdpijn, allergieën, cholesterol, slecht slapen,…?
Weet dat je daar zelf ook iets kan aan doen. Je moet dit niet gewoon accepteren.

Graag inspireer ik jou:
❖ Welke voeding geeft de meeste energie?
❖ Wat zijn caseïne, lactose en gluten en welke impact hebben ze op de darm en het immuunsysteem?
❖ Wat heeft je maaltijdfrequentie te maken met jouw energielevel?
❖ Handvatten voor een energiek leven.

Uiteraard is elk lichaam en iedere levensstijl anders en vereist dit een persoonlijke aanpak. Stap voor stap kan je heel simpel nieuwe gewoontes introduceren en weet dat kleine aanpassingen die je consequent toepast een gigantische impact hebben. Wist je dat je met 80% gezond eten, 100% energie kan bekomen? En 20% kan je nog vrij kiezen wat je wil eten.
Elk van de tips die ik geef zullen je lichaam een enorm plezier doen en daar ga jij de vruchten van plukken. Ik hou van interactie, dus als je met vragen zit, aarzel dan zeker niet om deze te stellen tijdens het webinar.

Data: 

 • donderdag 28 oktober 2021: 20u-21u30 (online)

Prijs: 

Gratis voor leden van Ferm.
€15 voor nieuwkomers inclusief 1 jaar Ferm lidmaatschap.

Ben je geïnteresseerd? Stort 15 EUR op het rekeningnummer BE54 1030 6759 2597 en ontvang de link.


Events

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x