Events

Kookworkshops
Op vraag van mijn klanten organiseer ik op regelmatige basis een kookworkshop waarin we aan de slag gaan met gezonde voeding.  We maken er dan een gezellige namiddag van, want van al dat koken krijg je honger, dus trakteren we onszelf op gezonde zelfgemaakte recepten.  Ik geef jullie ook een receptenboekje mee naar huis zodat je er thuis ook mee aan de slag kan.  Een namiddag ME-time waarbij je zorgt voor je gezondheid.

DATA: coming soon


Info avond gezonde voeding
Kom in een leuke en ontspannen sfeer wat tips en tricks opsnuiven omtrent gezonde voeding en krijg een gratis body scan ter waarde van €35 waarin we jouw lichaamssamenstelling bekijken en bespreken.  Lekkere proevertjes zijn steeds van de partij.

DATA: coming soon


Supermarktsafari
Kom gezellig mee shoppen en leer waar je de beste producten kan vinden in je supermarkt én waar je moet op letten.  Ik maak je wegwijs in de codetaal op etiketten en leer je bewust gezond shoppen.

DATA: coming soon


Detox weekend
Soms is het even genoeg en moeten we tijd voor onszelf maken. Dit kan zijn om even los te koppelen en de batterijen weer op te laden of om echt het hoofd eens leeg te maken en (terug) te leren ontspannen. We gaan hier zacht, maar toch grondig te werk, want tijdens dit weekend doen we:
  • een voeding detox om ons lichaam te zuiveren en meer energie toe te laten
  • een digitale detox om even af te kicken van de dagelijkse infobesitas
  • een mentale detox door te gaan Mind-Walken in de mooie natuur en stil te staan bij de mooie kleine dingen, de kleine 'gelukskes' zoals ik ze noem en hierdoor ga je je blik verruimen en blijer en dankbaarder in het leven staan
  • yoga, meditatie,... staan ook dagelijks op het programma om echt in te checken bij onszelf
We laten de dagelijkse beslommeringen even thuis en gaan zorgen voor onszelf door een weekend te ONT-moeten onder gelijkgestemden. Het effect hiervan zindert nog lang na...een zalig warm gevoel van een geborgen sfeer.

DATA: coming soon


Events

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x