Manifesto

Wat mag je van mij verwachten?

Mijn missie is jou te inspireren om de beste versie van jezelf te kunnen zijn. Mijn intentie als coach/therapeut is niet om jou een bepaalde levensstijl op te leggen, maar om je te inspireren, je te ondersteunen, je verantwoordelijk te houden voor je doelstellingen, en je te begeleiden op jouw weg naar een betere gezondheid en meer energie.  Mijn aanpak is hands-on, al doende leert men het beste!

Echte, duurzame, langdurige veranderingen maak je door consistent actie te ondernemen. Door wat je leert, om te zetten in de praktijk en stap voor stap dingen te integreren in je dagelijks leven. Ik neem je mee in dit proces.  

Ik ondersteun jou om bewuster in het leven te durven gaan staan, door dingen vanuit een ander perspectief te leren bekijken, door jezelf bewust te zijn van wat jou triggert…

Be the change you wish to see.
— Nelson MandelaJe leven krijgt grotendeels vorm door je overtuigingen. Je overtuigingen bepalen je gedachten, je gedachten bepalen je gevoelens, je gevoelens bepalen je gedrag, en je gedrag heeft een invloed op zowat je hele leven. Je overtuigingen zijn dus het verborgen script dat je leven runt:

overtuigingen —> gedachten —> gevoelens —> gedrag —> resultaat

Door lichaam en geest als 1 geheel te bekijken doorbreken we hardnekkige gewoontes en overtuigingen, want deze hebben een gigantische impact op jouw algeheel welzijn.

Geen enkel advies is universeel toepasbaar. Ieder lichaam is anders, en iedereen heeft andere behoeftes. Maar ook je genetische achtergrond, je opvoeding, je persoonlijkheid en je huidige leefomstandigheden zijn een bepalende factor voor jouw unieke behoeften — zowel fysiek, mentaal als emotioneel.  

Daarom werk ik rond het principe van bio-individualteit. In een intakegesprek kijken we samen naar jouw voorgeschiedenis, je huidige situatie (jouw film), en je doelstellingen voor de toekomst — en op basis daarvan stellen we jouw persoonlijk traject samen. 

Ik sta voor open en oprechte communicatie en wederzijds respect.

Wat verwacht ik van jou?

  • Je bent klaar om een positieve verandering door te voeren in je leven.  Jij moet het willen, jij wil op zoek gaan naar jouw drijfveer (je échte WHY)
  • Je staat open om nieuwe dingen te leren en te proberen
  • Je gezondheid en welzijn is een prioriteit voor jou
  • Je bent niet op zoek naar een medische diagnose of een quick fix om symptomen te kop in te drukken.  Je wil op zoek naar de oorzaak van het probleem gaan
  • Je komt gemaakte afspraken na

Als mijn aanpak hierboven jou aanspreekt en het antwoord op deze vragen is 'ja' dan zijn wij klaar om samen mooie en duurzame resultaten te behalen!

Is het antwoord 'nee' dan is mijn aanpak niet wat je zoekt — en da’s oké!


Zit je toch nog met een vraag, aarzel dan niet om mij te contacteren:


 

Manifesto

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x