Mind-Walk®

Natuurlijke persoonlijke ontwikkeling


Je wil graag mediteren, maar stilzitten is niets voor jou

Je bent graag buiten in de natuur.

Je wil er wel aan beginnen, maar niet alleen.

Je wil een down to earth aanpak?Klinkt dit als muziek in de oren, lees dan verder!

Wat is Mind-Walk?

Het is een uitnodiging om te ont-moeten.  Even mogen loslaten, achterlaten en niet moeten.

Naast je lichaam heeft ook je geest de juiste zorg en aandacht nodig. Mind-Walk biedt een oplossing om beide fronten aan te pakken: een ontspannen geest in een lichaam in beweging. Deze methode combineert de diepgang van meditatieve wandeltechnieken met stromingen als yoga, thai chi, mindfullness,… . Hiermee kreeg ik eindelijk mijn eigen gedachtestroom onder controle. 

Nu leer ik het liefst mensen in groep of 1-1 te ONT-moeten. Het loslaten van ballast, een persoonlijke transformatie ondergaan om een rijkere, rustigere en dankbaardere kijk op het leven te krijgen is het resultaat dat je zal bereiken na een volledige Mind-Walk lessenreeks. Deze lessen zijn toegankelijk voor iedereen die zich ervoor wil openstellen.

Mindfull wandelen, gecombineerd met invloeden uit de yoga, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, zowel geschikt voor beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditie niveaus.

Lijkt het je wat om:
  • lekker te wandelen?
  • je fitter en energieker te voelen?
  • heerlijk te ontspannen en genieten van de natuur?
  • je hoofd leeg lopen (minder stress te ervaren) waardoor je stemming verbeterd en je een goed gevoel krijgt?
  • te ont-moeten en ontmoeten?
Dit is voor jou als

Als jij merkt dat je moeite hebt met ontspannen, omdat je de tijd niet neemt of gewoonweg niet weet hoe je moet ontspannen. Je ervaart dat je hoofd vaak te vol is. Of vind je het gewoon heerlijk om te wandelen in het bos? Dan is deze cursus zeker wat voor jou. Ik ga met een groep van maximaal 10 personen of individueel de natuur in om een persoonlijke aanpak te garanderen. Ik leer je verschillende ontspanningstechnieken en ademhalingsoefeningen die je dagdagelijks kan gaan toepassen om rustiger in het leven te staan. Deze oefeningen zijn geïntegreerd in een wandeling van ongeveer 3 tot maximum 5 km per keer.

In 10 outdoor trainingen met verschillende thema’s, loop je jezelf naar balans, er worden leuke materialen gebruikt en heerlijke oefeningen in verwerkt.  De leuke sfeer in de groep krijg je er bovenop.

Wil jij je batterij weer opladen?

Contacteer mij voor de outdoortraining & wandel jezelf naar balans !


Formules:


Mind-Walk in groep

Duurtijd: 2 uur per les

Investering: €165 voor 10-delige lessenreeks of €85 voor 5-delige lessenreeks per persoon

Locatie: vertrekken vanuit praktijk Design Your Balance of Bloso domein Hofstade (op locatie in onderling overleg en prijs is dan exclusief verplaatsingsvergoeding)

Wat doe ik?

5 of 10-delige lessenreeks om een natuurlijke persoonlijke transformatie te ondergaan in de natuur, gedragen door een groep*.  Elke les staat in het teken van een bepaald thema.  We oefenen meditatieve wandeltechnieken, maken ruimte voor oefeningen uit andere strekkingen zoals yoga, thai-chi, NLP, ademhalingsoefeningen,...en ik maak gebruik van vernieuwende materialen in de vorm van presents of the present als ankerpunt voor jezelf om met de aangeleerde technieken aan de slag te blijven.

Wat krijg jij?

We gaan voor een ontspannen geest in een lichaam in beweging door mentale ontspanning en fysieke inspanning aan elkaar te koppelen.  Je krijgt handvaten, tools en technieken aangereikt om rust en balans bij jezelf te vinden tijdens de wandelingen, maar ook in je dagdagelijkse leven.  

Gedachtenmanagement.

Positieve vibes!

*Momenteel werk ik enkel voor groepen op aanvraag.  Groepen van minstens 5 personen, indien kleiner dan werk ik met een vaste prijs.

Inplannen kan door een mail te sturen naar info@designyourbalance.be.  De inschrijving is definitief na betaling.


Mind-Walk aroma 1-1

Duurtijd: 1u30min

Investering: €65

Locatie: vertrekken vanuit praktijk Design Your Balance of Bloso domein Hofstade

Wat doe ik?

Een momentje pure ontspanning voor jezelf waarbij technieken van Mind-Walk en aromatherapie gecombineerd worden, gebruik makend van de olie van Young Living.  Op basis van een vooraf ingevuld intake formulier ga ik vormgeven aan de sessie.

Wat krijg jij?

Een momentje pure ontspanning voor jezelf waarbij technieken van Mind-Walk en aromatherapie gecombineerd worden, gebruik makend van de olietjes van Young Living.  Je ervaart de weldaad van natuurtherapie en aromatherapie.

Inplannen kan door een mail te sturen naar info@designyourbalance.be. De inschrijving is definitief na betaling.


Mind-Walk vitaal 1-1

Duurtijd: 1u30min 

Investering: €75

Locatie: vertrekken vanuit praktijk Design Your Balance of Bloso domein Hofstade

Wat doe ik?

Mind-Walk technieken gecombineerd met een persoonlijke scan van jouw huidige leefstijl.  Specifieke aandachtspunten op basis van een vooraf ingevulde intake vormen de basis van de sessie.

Wat krijg jij?

Een moment ontspanning voor jezelf gekoppeld aan een leer/groeimoment omtrent jouw huidige leefstijl. Gedachtenmanagement.  Tools en technieken om in te zetten op dagdagelijkse basis.

Inplannen kan door een mail te sturen naar info@designyourbalance.be. De inschrijving is definitief na betaling.


Mind-Walk podcasts: Zet me op de wachtlijst - coming soon

Duurtijd: 5 podcasts met 5 uitgewerkte Mind-Walk thema's

Investering: €75

Locatie: vertrekken vanuit praktijk Design Your Balance of Bloso domein Hofstade

Wat doe ik?

Persoonlijke intake online

Podcasts en video's om de lessen en de oefeningen te ondersteunen

E-werkbook om je natuurlijke persoonlijke transformatie te bewerkstelligen

Persoonlijke evaluatie na het doorlopen van de 5 thema's

Wat krijg jij?

Een manier om alleen, maar toch begeleid rust te vinden bij jezelf.  We gaan voor een ontspannen geest in een lichaam in beweging door mentale ontspanning en fysieke inspanning aan elkaar te koppelen.  Je krijgt handvaten, tools en technieken aangereikt om rust en balans bij jezelf te vinden tijdens de wandelingen, maar ook in je dagdagelijkse leven.  

Gedachtenmanagement.De rust in je hoofd & lichaam zijn van onschatbare waarde.


Mind-Walk®

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x