Move 2 Balance

Voeding - Beweging - Mindset in 1 pakket op maat!

Vaak is een symptoom niet het echte probleem, maar een uiting van een verstoorde levensstijl waarin bepaalde factoren of een combinatie ervan een grote rol spelen: chronische stress, ongezonde voedingskeuzes, onvoldoende of foute beweging en slaaptekort.  We gaan op zoek naar de oorzaak en gaan hiermee samen met jou aan de slag. In onze praktijk kijken we altijd op een holistische manier naar een persoon en gaan we verschillende disciplines combineren om jouw evenwicht te herstellen. Ook zetten we in op een preventieve levensstijl om de golf aan welvaartsziekten mee aan banden te leggen.

Elke persoon, elke levensstijl en elk lichaam zit anders in elkaar.  Daarom geloven wij niet in een “one-size fits all” aanpak, maar krijg je bij ons persoonlijk advies op maat door een team van gepassioneerde gezondheidsmedewerkers en kinesitherapeuten die van gezondheid en welzijn hun persoonlijke missie hebben gemaakt.  De positieve vibes krijg je er extra bovenop!

Beweging, voeding en gedrag zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.  Wil jij de meest gezonde, positieve en energieke versie van jezelf worden dan is aandacht voor deze 3 aspecten een absolute prioriteit.  Om jou daarmee op weg te helpen bieden wij een ‘Move 2 Balance’ programma aan waarin wij onze krachten bundelen om samen met jou aan deze pijlers te werken, op jouw maat.

Praktisch 

€595 voor 3 maanden intensieve & persoonlijke begeleiding op maat door professionals

  • 1 Intakegesprek + 3 opvolggesprekken met de gezondheidscoach

Doel: een voedingspatroon integreren dat werkt voor jouw lichaam op basis van een volledige lichaamsscan en uitgebreide intake

  • 1 Intakegesprek + functionele screening door sportkinesitherapeut

Doel: een bewegingspatroon integreren dat past voor jouw lichaam & fun is om te doen

  • 2x trainer per week onder begeleiding van sportkinesitherapeut

Wij staan alvast te popelen om samen met jou aan de slag te gaan om die goede voornemens nu eens duurzaam waar te maken!

Heb je toch nog een vraagje, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren voor meer info, wij staan je met alle plezier te woord.

Zin om er gewoon in te vliegen, schrijf je dan hier in en wij contacteren jou om de intake gesprekken in te plannen.Move 2 Balance

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x