Over Vicky

Aangename kennismaking!

Ik ben Vicky De Laet en ik neem je graag mee in mijn visie omtrent een gezonde levensstijl. Werken aan je gezondheid doe je in de eerste plaats voor jezelf.  Doe je dit grondig, dan zal je daar voor altijd plezier aan beleven.  
Vicky De Laet

Persoonlijk ben ik rotsvast overtuigd & gefascineerd door het zelfherstellend vermogen van ons lichaam en onze geest.  Deze mechanismes werken optimaal als je er tijd en aandacht aan besteedt.  In mijn combinatie van rollen als fiere mama, echtgenote, ambitieuze carrière tijger, dochter, vriendin, metie, tante, … werd ik op een gegeven moment expert in het niet goed zorgen voor mezelf.  Ik negeerde de signalen van mijn lichaam omdat ik ze niet herkende. Ik kon niet meer ontspannen en had het zelfs niet door. Pas toen ik allerhande gezondheidsklachten kreeg die een hypotheek legden op mijn dagdagelijks functioneren en sociaal leven besefte ik dat er iets moest veranderen.  

Ik ging op zoek naar antwoorden en raakte zo verzeild in een boeiende en leerrijke reis over ons lichaam, onze voeding en onze geest.  Inzetten op preventie is zo cruciaal en biedt zoveel voordelen dat ik de resultaten van mijn zoektocht heel graag met jou deel zodat jij ook preventief kan inzetten op een gezonde levensstijl. Zo neem je verantwoordelijkheid om goed te zorgen voor jezelf en de mensen rondom jou die je lief hebt. Geen paniek, je doet dit niet alleen, maar samen met mij.

Voedingsadvies

Met orthomoleculair voedingsadvies zorg ik voor een grote schoonmaak in je lichaam. Daarna gaan we een gezond en haalbaar voedingspatroon opstellen op basis van jouw lichaam en levensstijl. Door middel van een dagelijkse persoonlijke begeleiding pakken we alle hardnekkige ‘slechte’ voedingspatronen aan. Vaak zijn slechte voedingspatronen erfelijk en deze zorgen voor allerhande klachten & ziektebeelden die we kunnen voorkomen. Preventie is dan ook een streefdoel van mij. Met deze aanpak garandeer ik dat je geen jojo of herval zal hebben omdat we de cellen in je lichaam herprogrammeren. Wat ik van jou verwacht is de discipline om de grote schoonmaak grondig te doen. We geven je lichaam de voeding die het nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren en zo zetten we ook preventief in om chronische welvaartsaandoeningen een stap voor te zijn.

Mind-Walk®

Naast je lichaam heeft ook je mind de juiste zorg en aandacht nodig. Mind-Walk biedt een oplossing om beide fronten aan te pakken. Deze methode combineert de diepgang van meditatieve wandeltechnieken met stromingen als yoga, thai chi, mindfullness,… . Hiermee kreeg ik eindelijk mijn eigen gedachtestroom onder controle. Nu leer ik het liefst mensen in groep of 1-1 te ONT-moeten. Het loslaten van ballast, een persoonlijke transformatie ondergaan om een rijkere, rustigere en dankbaardere kijk op het leven te krijgen is het resultaat dat je zal bereiken na een volledige Mind-Walk lessenreeks. Deze lessen zijn toegankelijk voor iedereen die zich ervoor wil openstellen.

Gezond werken in bedrijven

Door mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven hanteer ik een coachende en agile manier van werken waardoor ik individuen, bedrijven en instituten vooruit help in hun zoektocht naar een gezond leven in balans met tools en technieken die makkelijk op dagdagelijkse basis kunnen ingezet worden.

Op deze manier zorg ik er mee voor dat de tsunami aan chronische welvaartsaandoeningen aan banden kan gelegd worden, roepen we infobesitas een halt toe en gaan we voor meer werkplezier!

Design Your Balance

Design Your Balance is de vertaling van mijn kracht om voluit te gaan voor de zaken waar ik in geloof en voor sta!

Mijn missie is om van België het gezondste land ter wereld te maken. Jij kan me daarbij helpen door ook voluit voor jouw gezondheid te gaan. Als jij krachtig en energiek in het leven staat, is mijn missie geslaagd. Het klinkt misschien naïef, maar met elk positief resultaat dat ik behaal doe ik een stap in de goede richting!

Ik heb mijn verhaal, jij het jouwe, maar als we de kracht in onszelf bundelen kunnen we samen, stap voor stap, de transformatie aan!

Doe jij met me mee?


Believe.  Achieve.  Succeed!


Ik volg de laatste evoluties op inzake gezondheid door middel van bijscholing en lidmaatschap bij volgende instituten:


Over Vicky

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x