Resultaat

format_quote
star
star
star
star
star

Na de bevalling van mijn derde kindje, mochten er nog wat zwangerschapskilo’s af. Ik volgde een jaartje eerder al het ‘Leef en eet programma’ met succes en contacteerde Vicky om mij deze keer te begeleiden tijdens dit proces. 2 Januari, tijd voor goede voornemens, tijd om de detoxfase op te starten. Met een overzichtelijke voedingslijst en gemakkelijke receptjes, kon ik mijn menu opstellen en me opnieuw bewust worden van mijn voeding en die van het ganse gezin. Via de site mocht ik dagelijks een handige lijst invullen, waarop ik telkens zeer snel feedback en extra motivatie kreeg van Vicky. Daarnaast deelde ze haar expertise ook wekelijks via mails met extra informatie, gezondheidstips, receptjes,… Elke maand nam Vicky uitgebreid de tijd voor een persoonlijk gesprek. Een toffe, motiverende babbel waarin er niet alleen aandacht is voor fysieke, maar ook voor emotionele gezondheid. Tijdens dit contactmoment volgde er ook een bodyscan. De resultaten waren al snel gunstig en ikzelf voelde me ook al veel beter in mijn vel. Mijn metabolisme was zich aan het herstellen. We konden over naar fase 2, de opbouwfase. Elke week kreeg ik een overzichtje van extra voeding die ik mocht toevoegen om naar een normaal en gezond eetpatroon te gaan. Fijn om stapsgewijs bijna alles terug te mogen eten. Over naar fase 3, de stabilisatiefase. Ik ben me nu veel bewuster van wat ik eet en welk effect voeding heeft op mijn lichaam. Ik heb meer energie, voel me zelfzekerder, gelukkiger en dat zie je ook. Op een kleine 4 maanden tijd, weeg ik terug wat ik wilde wegen en heb ik mijn metabolische leeftijd kunnen verjongen met 12 jaar. Vicky, heel erg bedankt voor de fantastische begeleiding, jouw expertise, de vele tips, motiverende woorden, fijne gesprekken en vooral ook om een boost te geven aan mijn zelfbeeld.

Liesbeth - werkende mama van 3

star
star
star
star
star

Ik ben met Vicky beginnen te werken vanaf half januari dit jaar. De detoxfase vraagt een grote alertheid, maar daarom is Vicky er. We hebben dagelijks mailcontact waarbij ze feedback geeft over wat ik de vorige dag gegeten heb. Ze doet dit altijd op een zeer respectvolle en aanmoedigende manier. En dat is fijn, want een andere levensstijl creëren, vind ik een grote verandering. Ik voel me vitaal en goed in mijn vel. En als de weegschaal me ook regelmatig vertelt dat ik goed bezig ben, is dat dubbel deugddoend!! Dank je Vicky voor je fijne begeleiding.

Karen - Onderneemster in hart en ziel

star
star
star
star
star

Even terug helemaal tot jezelf komen, met de voeten op de grond; rust in je hoofd en lijf en volledig in het hier en nu vertoeven... Dat is wat je mag verwachten van een Mind-Walk met Vicky. Met haar rustige stem en professionele begeleiding brengt ze je in een mum van tijd tot een ontspannen bewustzijn. Ideaal om de stress van de voorbije dagen af te werpen en eventjes tijd te nemen om opnieuw te leren genieten van de kleine dingen om ons heen.

Sara Stiens - Startende onderneemster

star
star
star
star
star

Voor de eerste maal deelgenomen aan een Mind-Walk sessie, en voor diegene die me kennen, dat is iets dat ik nooit zou doen... Daar moet ik nu wel van terug komen. Wat een zalig momentje me-time. Vicky De Laet doet dit met passie en dat straalt ze ook uit. Je vult de Mind-Walk zelf in hoe je het wil en dat maakt het net zo speciaal en ongelooflijk ontspannend. Ik kan dit aan iedereen aanraden!

Kristel Vanden Breeden 37 jaar - eerlijke vriendin

star
star
star
star
star

Na 2,5 maanden 11 kg lichter, fitter en gezonder. Dat is mijn resultaat na de samenwerking met Vicky. Het loslaten van een ongezond eetpatroon en het opbouwen van werkbare, leefbare en gezonde eetgewoontes maken dat ik me fitter voel en beter in mijn vel zit. Hartelijk dank Vicky voor jouw toewijding en expertise in je begeleiding. Ik raad het iedereen aan, niet alleen om kilo’s te verliezen maar vooral om fysiek weerbaarder te worden

Sarah 34 jaar - Ambitieuze onderneemster en mama

format_quote
star
star
star
star
star

Een Topper, nog nooit zo persoonlijk begeleid geweest door een voedingsdeskundige! Met resultaat!

Kathleen 46 jaar - Life Coach

format_quote
star
star
star
star
star

Ik heb superveel bijgeleerd over wat voeding doet met mijn lichaam en ben verslaafd aan een gezonde levensstijl. Ik wil nooit meer terug naar mijn oude leefstijl!

Katja 32 jaar - fulltime werkende mama

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x