Reviews

star
star
star
star
star

Ik ben met Vicky beginnen te werken vanaf half januari dit jaar. De detoxfase vraagt een grote alertheid, maar daarom is Vicky er. We hebben dagelijks mailcontact waarbij ze feedback geeft over wat ik de vorige dag gegeten heb. Ze doet dit altijd op een zeer respectvolle en aanmoedigende manier. En dat is fijn, want een andere levensstijl creëren, vind ik een grote verandering. Ik voel me vitaal en goed in mijn vel. En als de weegschaal me ook regelmatig vertelt dat ik goed bezig ben, is dat dubbel deugddoend!! Dank je Vicky voor je fijne begeleiding.

Karen - Onderneemster in hart en ziel

star
star
star
star
star

Even terug helemaal tot jezelf komen, met de voeten op de grond; rust in je hoofd en lijf en volledig in het hier en nu vertoeven... Dat is wat je mag verwachten van een Mind-Walk met Vicky. Met haar rustige stem en professionele begeleiding brengt ze je in een mum van tijd tot een ontspannen bewustzijn. Ideaal om de stress van de voorbije dagen af te werpen en eventjes tijd te nemen om opnieuw te leren genieten van de kleine dingen om ons heen.

Sara Stiens - Startende onderneemster

star
star
star
star
star

Voor de eerste maal deelgenomen aan een Mind-Walk sessie, en voor diegene die me kennen, dat is iets dat ik nooit zou doen... Daar moet ik nu wel van terug komen. Wat een zalig momentje me-time. Vicky De Laet doet dit met passie en dat straalt ze ook uit. Je vult de Mind-Walk zelf in hoe je het wil en dat maakt het net zo speciaal en ongelooflijk ontspannend. Ik kan dit aan iedereen aanraden!

Kristel Vanden Breeden 37 jaar - eerlijke vriendin

star
star
star
star
star

Na 2,5 maanden 11 kg lichter, fitter en gezonder. Dat is mijn resultaat na de samenwerking met Vicky. Het loslaten van een ongezond eetpatroon en het opbouwen van werkbare, leefbare en gezonde eetgewoontes maken dat ik me fitter voel en beter in mijn vel zit. Hartelijk dank Vicky voor jouw toewijding en expertise in je begeleiding. Ik raad het iedereen aan, niet alleen om kilo’s te verliezen maar vooral om fysiek weerbaarder te worden

Sarah 34 jaar - Ambitieuze onderneemster en mama

format_quote
star
star
star
star
star

Een Topper, nog nooit zo persoonlijk begeleid geweest door een voedingsdeskundige! Met resultaat!

Kathleen 46 jaar - Life Coach

format_quote
star
star
star
star
star

Ik heb superveel bijgeleerd over wat voeding doet met mijn lichaam en ben verslaafd aan een gezonde levensstijl. Ik wil nooit meer terug naar mijn oude leefstijl!

Katja 32 jaar - fulltime werkende mama

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x