Wie is Vicky?

Aangename kennismaking!

Ik ben Vicky De Laet en ik neem je graag mee in mijn visie omtrent een gezonde levensstijl. Werken aan je gezondheid doe je in de eerste plaats voor jezelf.  Doe je dit grondig, dan zal je daar voor altijd plezier aan beleven.  


Prevention is better than cure is mijn motto en daar sta ik jou in bij!

Ik ben rotsvast overtuigd & gefascineerd door het zelfherstellend vermogen van ons lichaam en onze geest. Deze mechanismes werken optimaal als je er tijd en aandacht aan besteedt.  Als ervaringsdeskundige in het negeren van de signalen van mijn eigen lichaam, weet ik waarover ik spreek.  Ik begrijp hoe moeilijk het lijkt om te veranderen, maar geloof me eens je de resultaten ervaart is het de verandering meer dan waard.  

Persoonlijk voel ik me een enorme geluksvogel dat ik dit vak kan uitoefenen. Het is inspirerend om mensen te zien openbloeien die eigenlijk vanuit het reguliere circuit of vanuit andere behandelvormen geen hoop op verbetering meer hebben. En als ik één ding heb geleerd uit mijn studie en ervaring als therapeut is het het volgende: “behandel nooit het symptoom maar de oorzaak”. Wanneer je een aandoening bij de wortel uittrekt gaan de klachten mee.
Ik werk niet met vaste protocollen. Iedereen is anders en iedereen verdient een andere benadering van zijn of haar klachten. Dat maakt het voor mij als therapeut uitdagend om samen met jou te kijken naar de beste behandelmethode.

Elke verandering is moeilijk tot ze gemakkelijk wordt, maar geen paniek, je doet dit niet alleen, maar samen met mij.

Tot gauw in de praktijk!

Design Your Balance

Design Your Balance is de vertaling van mijn kracht om voluit te gaan voor de zaken waar ik in geloof en voor sta!

Ik wil van België het gezondste land ter wereld te maken :-). Jij kan me daarbij helpen door ook voluit voor jouw gezondheid te gaan. Als jij krachtig en energiek in het leven staat, is mijn missie geslaagd. Het klinkt misschien naïef, maar met elk positief resultaat dat ik behaal doe ik een stap in de goede richting!

Ik heb mijn verhaal, jij het jouwe, maar als we de kracht in onszelf bundelen kunnen we samen, stap voor stap, de transformatie aan!

Doe jij met me mee?


kwaliteitslabel

Mijn erkenningsnummer als gecertificeerd gezondheidscoach: 19-08-05-121

Wie is Vicky?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x